Vliegenmasker

Een groot probleem waar paarden mee te kampen kunnen krijgen zijn vliegen welke continu om het hoofd van uw paard cirkelen en bijvoorbeeld de ogen van uw paard irriteren. Een oplossing hiervoor is een vliegenmasker welke u om het hooft van uw paard bevestigd en vliegen voorkomt op het hoofd van uw paard. Een vliegenmasker is al verkrijgbaar voor een paar euro en is eigenlijk noodzakelijk voor elk paard, zeker als uw paard een wond op zijn hoofd heet is het wenselijk vliegen hier uit de buurt te houden omdat anders vliegen eitjes kunnen leggen in de wond wat tot maden kan leiden.
Naast een vliegenmasker zijn er nog veel andere producten welke uw paard van vliegen kunnen ontzien. Een voorbeeld hiervan is een vliegendeken welke het lichaam van uw paard beschermt tegen vliegen, maar er zijn ook verschillende sprays en goedjes welke veilig zijn voor uw paard en vliegen afweren.

Ook zijn vele soorten vallen te krijgen welke u vlakbij uw paard kunt plaatsen en welke vliegen vangen en/of doden om uw paard te ontzien van een groot aantal vliegen in de buurt.

Vliegendekens

Bekijk aanbod

Vliegenmaskers

Bekijk aanbod

Vliegenvallen

Bekijk aanbod

Vliegensprays

Bekijk aanbod