Anti blafband

Veel mensen denken bij een anti blafband aan een hondenband welke een stroomstoot toedient aan uw hond om hem te laten stoppen met blaffen. Dit is echter een redelijk achterhaald idee en er zijn tegenwoordig vele verschillende soorten blafbanden op de markt welke uw hond afleren om te blaffen op een veel vriendelijkere manier dan met het toedienen van een flinke stroomstoot. Een voorbeeld van zo een nieuwe anti blafband is een band welke hard gaat trillen als uw hond blaft. Deze trilling dringt dan door in de nek, waar het blafgeluid word geproduceerd en uw hond zal leren te stoppen met blaffen. De anti blafband kent verschillende veiligheidsfuncties, zoals na elke keer dat de band aan is gezet stopt deze een minuut en val deze niet meer te activeren. 

Naast zo een anti blafband welke trilt zijn er ook anti blafbanden welke een spray afgeven. Deze spray is geurloos en wordt in de richting van de snuit van de hond gespoten waardoor de hond een vervelende nevel inademt en daardoor blaffen zal linken aan deze vervelende nevel waardoor de hond afleert te blaffen. Deze spray valt gemakkelijk te hervullen met een spray welke bij het product aan te schaffen is.

Dit lijken misschien mooie vernieuwende anti blaf producten, en dat zijn ze zeker ook. Maar er zijn nog veel gecompliceerdere producten op de markt tegen een lagere prijs, zoals anti blaf apparaten welke u niet om de nek van uw hond bevestigd als een band maar gewoon in uw huiskamer kunt neerzetten of ophangen. Deze apparaten geven een heel hoog geluid af dat voor mensen niet te horen is maar voor dieren wel, waardoor de hond op deze manier zodra hij blaft een hoog geluid zal waarnemen wat hem doet leren te stoppen met blaffen. Het bereik van zo een apparaat is tot wel 8 meter en is dus geschikt voor elke normale huiskamer. 

Vibrerende Blafbeheersing

Leer blaffen af met deze innovatieve trillende blafbeheersing.
Lees meer

Anti Blafspray

Voorkom blaffen met deze halsband welke geurloze nevel sprayt.
Lees meer

Anti Blaf Indoor

Bestraf blaffen met een voor de mens onhoorbaar hoog geluid.
Lees meer