Muilkorf hond

In sommige gevallen kan het nodig zijn uw hond een muilkorf om te doen. Bijvoorbeeld als uw hond gevaarlijk of agressief kan zijn tegen andere dieren of tegen mensen. Maar ook bijvoorbeeld als een hond ergens niet aan mag likken of bijten, of om blaffen te voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk dat een muilkorf hond draging verplicht is op bepaalde plekken, al is uw hond niet gevaarlijk.
Gelukkig kost een muilkorf maar een paar euro en hoeven muilkorven niet zielig te zijn.
Er zijn best wat verschillende soorten muilkorven, bijvoorbeeld de wel bekende kap over de snoet van uw hond heen, maar er zijn ook strakkere banden welke u om de snuit van uw hond doet welke het openen van de mond van uw hond voorkomen. 

Muilkorven zijn al eeuwen oud en vaak een noodzakelijk kwaad. Ze kunnen namelijk als zielig worden ervaren aangezien ze niet heel aangenaam zijn voor uw hond om te dragen.
Muilkorven zijn al voor nog geen 3 euro te krijgen, en de meest uitgebreide muilkorf voor honden kost nog geen 20 euro! En voor 9 uur 's avonds besteld, morgen in huis!
Ondanks dat u liever misschien geen muilkorf gebruikt kan het soms nodig zijn. Voel u dan zeker niet bezwaard hier gebruik van te maken. Uw hond kan hier waarschijnlijk redelijk goed mee om gaan en zal hier niet al te veel last of stress van ervaren.

Muilkorf hond kopen?

Bekijk het aanbod