Onverwoestbaar hondenspeelgoed

Onverwoestbaar rubber

KONG Extreme

Absoluut Onverwoestbaar hondenspeelgoed. Zeer sterk en perfect voor honden welke normaal gesproken snel speeltjes slopen. Verkrigbaar in vele verschillende maten en dit speeltje is tevens vulbaar met snoepjes, brokjes en kluifjes. Dit speelgoed valt in een grote range van KONG hondenspeelgoed dat onverwoestbaar is. Waarnaast worden verschillende soorten vullingen voor dit speelgoed verkocht door Kong.
Bekijk KONG
Apporteerblok

Trixie Apporteerblok

Massieve zeer stevige gepolijste apporteerblokken gemaakt van duurzaam houd. Beschikbaar in verschillende soorten, oplopend van een klein blok van 125 gram tot maar liefst 1 kilo! Perfect voor zowel grote als kleine honden dus.
Bekijk dit blok
Touwen

Flostouwen

Voor de gemiddelde hond zijn touwspeeltjes onsloopbaar. Samengesteld uit verschillende stevige aan elkaar geweven draden verwerkt in knopen. Geschikt om te gooien, te trekken met uw hond of voor uw hond alleen. Het touw draagt bij aan de gezondheid van het gebit van uw hond en is goed voor de fysieke en mentale gezondheid van uw hond
Bekijk aanbod
Overig

Meer onverwoestbaar hondenspeelgoed

Niet het speelgoed gevonden dat u zocht voor uw hond? Toch bang dat uw hond het bovenstaande speelgoed weet te slopen? Gelukkig was dit niet al het speelgoed dat wij aanbieden. 
Bekijk volledige aanbod