Vlooien hond

Een erg vervelende en misschien iets wat vieze kwaal, vlooien bij uw hond. Gelukkig zijn er veel oplossingen ter behandeling en preventie voor uw vlooien hond. Of uw hond vlooien heeft valt af te lijden van plotseling veel jeuk, maar de vlooien zelf zijn lastig te zien. Vlooien kunnen tevens tot wormen lijden, uw hond ontwormen is dus ook aan te raden. Daarnaast bevind maar een klein deel van de vlooien zich op uw hond, en de rest zeer waarschijnlijk in uw huiskamer. U heeft dus naast middeltjes voor uw hond, ook middeltjes voor uw huis nodig. Gelukkig zijn deze spullen niet heel duur. Hieronder vindt u wat u nodig heeft om weer helemaal bovenop de vlooien te komen.
vlooien hond band
Seresto Hond

Vlooienband

Een geurloze en waterbestendige halsband welke maar liefst 8 maanden mee gaat. Helpt tegen vlooien en teken.
Lees meer
hond vlooien
Dood en voorkom vlooien

Vlooiendruppels

Dood vlooien binnen 24 uur na toediening en luizen binnen 48 uur met Frontline Combo Spot On Hond. Bescherm uw hond twee maanden tegen vlooien met Frontline Spot On Hond.
Lees meer
vlooien hond
Animal Bodyguard

Omgeving spray

Een groen alternatief tegen vlooien in huis. Veilig voor mens en dier. Ruikt lekker en plantaardig. Vandaag besteld morgen in huis!
Lees meer
honden vlooien shampoo
Defencare Shampoo

Vlooien shampoo

Bestrijd vlooien en teken met deze  200ml fles. Vandaag besteld morgen in huis!
Lees meer
vlooienkam
Mikki Vlooienkam

Vlooienkam

Een kam met fijnen tanden welke u in staat stelt vlooien en eitjes direct aan te pakken.
Lees meer
honden vlooien
myFleaTrap

Vlooienval

Een elektrische vlooienval die vlooien aantrekt met licht. Bedoelt voor in huis en een bereik van 12 meter. Werkt op netstroom of met AA batterijen.
Lees meer