Tanden poetsen hond

Bijna elke dierenarts raad tanden poetsen hond zeer sterk aan, maar toch doet bijna geen enkele hondenbezitter dit. Iets dat zeker wel noodzakelijk is aangezien het gebit van een doorsnee hond toch een jaar of tien mee zou horen te gaan, en honden met de nieuwe producten welke op de markt komen last kunnen krijgen van aanslag. Waar honden van origine alleen vlees in het wild aten, krijgen honden tegenwoordig vele verschillende soorten kunstmatige soorten voer en snoepjes welke hun tanden kunnen aantasten. Dit hoeft niet heel erg te zijn als u de tanden van uw hond regelmatig poetst of als u de juiste producten aan uw hond geeft, maar helaas doen zeer weinig hondenbezitters dit, terwijl een kleine moeite veel problemen kan voorkomen.
Mocht uw hond last gaan krijgen van gebitsproblemen kan dit erg vervelende gevolgen hebben, zoals tanden die afbrokkelen maar ook ontstekingen. Dit behandelen is erg duur bij de gemiddelde dierenarts en onaangenaam voor uw hond.

Tanden poetsen hond items zijn dan ook aan te raden aan te schaffen, een snelle poetshandeling bij uw hond kan namelijk veel vervelende problemen en hoge kosten voorkomen. Zo zijn er vingerhoesjes welke u om uw eigen vinger schuift en waarmee u gemakkelijk de tanden kan poetsen van uw hond. Iets dat binnen een paar seconde gedaan is.

Poets set

Tandenborstel + tandpasta

DentaStix

Verminderd tandplak

Kauwstrips

Poetst en verbeterd tandvlees

Mondwater

Te mengen met drinkwater
Bekijk het volledige aanbod